Brändit

Alla lueteltuna tällä hetkellä myynnissä olevat mallistot. Valikoima laajenee koko ajan ja uusia brändejä tulee myyntiin verkkokaupassa kuukausittain.

Peura

Kotimaisen maahantuontiliike Peuran ihastuttavat ja naiselliset vaatteet tulevat pääosin Italiasta ja Espanjasta. Mallisto tarjoaa ajatonta muotia kaikenikäisille. Tuotevalikoimasta löytyy ihania pellavia, kauniita silkkejä. Paljon pehmeitä luonnonmateriaaleja. Valikoimaan kuuluu myös isompien kokojen mallisto. Peuran tuotteet ovat one size-vaatteita. Mallistosta löytyy sopivia vaatteita monen kokoisille kaunottarille.

Capri Collection

Ruotsalainen Capri Collection mallisto koostuu kauniista ja rennoista käyttövaatteista. Värimaailma on kesällä utuinen pastelli, talvella sävyt ovat syvempiä hiukan murrettuja värejä. Hyvin istuvat farkut skandinaavisella mitoituksella sekä laaja mallisto toinen toistaan kauniimpia yläosia muodostaa harmonisen ja houkuttelevan kokonaisuuden.

CERO Etage –farkut

Magic Fit! Tanskalaiset CERO Etage farkut istuvat kuin hansikas. Voit valita täyspitkän housumallin tai esim. 7/8-pituuden, joka useimmille on juuri sopivan pituinen käytettäväksi esim. lyhyiden nilkkureiden kanssa. Tähän laadukkaaseen housumallistoon kannattaa tutustua.

ICHI

Tanskalainen ICHI on naisellinen muotimerkki hienostuneelle city-ladylle. ICHI on aina askeleen edellä muotimaailmassa ja sekoittaa sekä yhdistää eri tyylejä huolettomasti. ICHI suunnittelee hauskoja tyyliyhdistelmiä, sekä yhdistää kankaita, muotoja ja värejä toisiinsa uudella tavalla.

Musse & Cloud

Upea espanjalainen kenkämerkki tarjoaa laadukkaita nahkajalkineita kohtuuhintaan. Kengissä on pehmeä ja jalalle ystävällinen geelipohja. Upeat yksityiskohdat, soljet niitit, nauhat, punokset ja vetoketjut luovat persoonallisen ja viimeistellyn muodikkaan tyylin.

Urban Bloom

Urban Bloom -mallisto sisältää itse maahantuotuja vaatteita. Tuotteet on valmistettu Euroopassa, lähinnä Italiassa. Materiaaleina pääosin pellava, puuvilla, silkki ja viskoosi.