Brändit

Alla lueteltuna tällä hetkellä myynnissä olevat mallistot. 

Oma maahantuonti

Urban Bloom tuo maahan rentoja ja muodikkaita pellava-, viskoosi-, ja silkkivaatteita Euroopasta. Tuotteita on tarjolla pieniä eriä ja mallisto vaihtuu usein. Uutuuksia on tarjolla viikoittain.

Capri Collection

Ruotsalainen Capri Collection mallisto koostuu kauniista ja rennoista käyttövaatteista. Värimaailma on kesällä utuinen pastelli, talvella sävyt ovat syvempiä hiukan murrettuja värejä. Hyvin istuvat farkut skandinaavisella mitoituksella sekä laaja mallisto toinen toistaan kauniimpia yläosia muodostaa harmonisen ja houkuttelevan kokonaisuuden.

MAPP

Farkut, tunikat, mekot luonnonmateriaaleista. Suosikkituote rusettifarkku, josta löytyy useita värejä ja kuoseja sekä kesään että talveen. Suunniteltu erityisesti pohjoismaalaisille naisille.

CERO Etage –farkut

Magic Fit! Tanskalaiset CERO Etage farkut istuvat kuin hansikas. Voit valita täyspitkän housumallin tai esim. 7/8-pituuden, joka useimmille on juuri sopivan pituinen käytettäväksi esim. lyhyiden nilkkureiden kanssa. Tähän laadukkaaseen housumallistoon kannattaa tutustua.

HEY DUDE -kengät

Unelman kevyet, rennon tyylikkäät HEY DUDE -kengät tarjoavat ylivertaisen mukavuuden lyhyille ja pitkille kävelymatkoille.

Musse & Cloud -kengät

Ihanat Musse & Cloud -kengät ovat laadukasta, pehmeää nahkaa, sisäpohjassa askelta pehmentävä float system. Äärimmäisen mukavat käytössä. Yksi Urban Bloomin suosikkimerkeistä jo monen vuoden ajan.