Tuotteiden toimitus ja palautus

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla. Toimituskulut Suomeen ovat 4,90 €. Toimituskulut muodostuvat pakkausmateriaaleista ja tuotteiden toimittamisesta postin toimipisteeseen tai postin pakettiautomaattiin. Jos lähetys on erityisen suuri tai painava, sen toimitushinta määräytyy tapauskohtaisesti. Yli 100 euron tilauksista emme veloita toimitusmaksua. Urban Bloom Oy ei vastaa kadonneista lähetyksistä.

Nouto Myymälästä

Tilaamasi tuotteen voit noutaa halutessasi myös myymälästämme toimituskuluitta (Urban Bloom, Rantatie 5, Prisma-keskus, 04400 Järvenpää). Tuote on noudettavissa 2 päivän päästä tilauksen jättämisestä, ellei toisin mainita.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat 2-7 päivää. Mikäli kyseessä on tilaustuote, on toimitusaika 7-14 päivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi, mikäli tilattua tavaraa ei ole vielä toimitettu. Peruutusilmoitukseen tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä sekä tuote ja ilmoitus tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen urbanbloomclothing@urbanbloom.fi.

Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ne tulee lähettää postitse 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautus sisältyy tuotteesta perittyyn 4,90 € toimitusmaksuun. Mikäli tuotetta on käytetty, sitä ei voi palauttaa. Liitä mukaan tilauksen mukana toimitettu palautuslomake. Täytä siihen nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Täytä myös tilausnumero jonka löydät pakkauslistasta sekä palautuksen syykoodi. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita 14 päivän tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin.

Palautusosoite:
URBAN BLOOM OY
Rantakatu 5
04400 Järvenpää

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 12,50 euron palautusmaksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.